top of page

Lucia är här med nyskriven Lucialåt från MelishaIdag släpper Melisha en ny Lucialåt som inte bara värmer hjärtat utan även bjuder på en känsloladdad resa genom kärleksrelationer. Inspirerad av livets komplexitet och skönheten i att minnas, släpper Melisha låten för att fira Lucia.


I denna kärleksfulla ballad, vars rötter sträcker sig till svenska musiktraditioner, utforskar Melisha temat av föränderliga kärleksrelationer. Låten reflekterar över att släppa taget om det förflutna samtidigt som man bär med sig lärdomarna. Ett meddelande som är universellt och träffande för lyssnare oavsett bakgrund.


I denna låt har Melisha samarbetat med två begåvade musiker, Lene Aadalen Skomedal på horn och Johan Björklund på trummor, vilket har tillfört ytterligare dimensioner till låtens känslomässiga landskap. I bakgrundssången i refrängen får vi höra Sara Johanna Kristin Lundberg (Zukie Fioxu).


Videon till låten är fylld med personliga inslag från Melishas liv, där hennes systerdöttrar, Ida och Natali Zovic, tar plats och ger liv åt berättelsen. Bakgrundskören, som består av Melishas systerdöttrar (Ida & Natali Zovic), syster (Malin Linnell Zovic) och son (Leonardo Linnell), skapar en familjär atmosfär som förstärker budskapet om att kärleken sträcker sig över generationer.


Melisha, en 100% DIY-artist, står inte bara som låtskrivare och sångerska utan även som producent och regissör för sina musikvideor. Hennes dedikation till det DIY-konceptet har blivit en signaturstil, och hon brinner för att kunna förmedla sitt budskap och konstnärliga vision.


I sommaren 2021 startade Melisha igång projektet #onesongamonth som innebär att hon släpper en låt i månaden med tillhörande musikvideo, närmare bestämt sista fredagen varje månad.


Melishas nya Lucialåt är en påminnelse om kraften i att omfamna förändring och minnas varje steg av resan.


-- IDAG DEN 13:e släpper jag denna LUCIASÅNG på streamingplattformar🔈 --Länkar till Sociala medier⬇️💖💖 Instagram


💖 X


💖 LinkedIn

Get my member app 🧟‍♀️🖤🎃


Om Melisha

Melisha är en svensk/norsk 100% DIY artist, ensamstående mamma till en pojke på 17 år med studio i Brewhouse sedan de senaste 11 åren. Hon har en kandidatexamen inom musikproduktion från Högskolan Dalarna. Hon brinner för DIY-konceptet då hon släpper på egen etikett men även skriver, producerar, mixar och mastrar musiken samt editerar och gör alla sina musikvideos själv.

Comments


bottom of page