Ny låt ute – med AI-avatarer i huvudrollen!

Nu släpper Melisha sin 25:e låt i sitt #onesongamonth-projekt som är en låt med AI Avatars i videon. AI Song är faktiskt en låt om vår existens som människor och våra relationer till vår nya digitala värld, som naturligtvis inkluderar framtiden för artificiell intelligens.

Jag fick idén till låten när min son visade mig en ny låt med en AI-genererad sång från en idol som tyvärr inte längre lever. Men det var så likt orginalet ! Så jag tänkte att min röst i framtiden kommer antagligen att fortsätta som en AI-röst och det var en spännande tanke.

Effekten på sången är den legendariska Eventide Harmonizer H910 som verkligen skapade en röst som låter lite robotisk. H910 Harmonizer® var världens första digitala effektprocessor. Med sina unika kombinationer av tonhöjdsförskjutning, modulering och fördröjning kan H910 höras på otaliga banbrytande verk av artister från AC/DC till David Bowie till Frank Zappa. Enkelt uttryckt låter ingenting riktigt som det.

Här är musikvideon:

Hör AI Avatar Alex med hennes egna ord:

Länk till din streamingplattform ⬇️⬇️⬇️💕 https://orcd.co/qvx56o5

Länk till Spotify artist profile✅⬇️📲 👂🎧💕 https://open.spotify.com/artist/2wCcC…

Länk till hemsida ⬇️⬇️⬇️ 💕 https://www.melishamusicproduction.com/

Skriven, producerad, mixad och mastrad av MΣᄂIƧΉΛ Mυѕι¢₱яσ∂υ¢тισ₦

Youtube spellista länk med alla Melishas låtar i projektet

Spotify spellista med alla låtar

#AI #ArtificialIntelligence #AIAvatar #AISong #AIMusic #Music #future