Nu släpper Melisha sin 24:e låt ”I´m in the Future” i sitt #onesongamonth projekt

Tiden flyger iväg, och ibland känner vi att vi rest till framtiden, när vi minns hur det varit förr i våra liv. Den här låten som artisten och musikproducenten Melisha nu har släppt har tidsresa som fokus och har du sett en flygande Delorean förut så vet du förmodligen var inspirationen kommer ifrån.

Den här releasen utgör den 24:e releasen i #onesongamonth-projektet som startade sommaren 2021 och har nästan pågått två år. Anledningen till att det inte är två år än (även om det är den 24:e låten) är helt enkelt för att hon har släppt mer än en låt under vissa månader.

I videon kan ni se mina kära vänner @missycrownproducer4464 och @nadjaitasaariofficial1111 som också är producenter och artister med sin egen unika stil 💗💗
Vi hade så roligt att göra videon och dessa två är stjärnor⭐️ och mina änglar 🤩🧚‍♀️
Jag älskar analogin med att de är en del av min framtid eftersom jag är så tacksam för att jag har dem i mitt liv 💗

”Min förhoppning är att du kommer känna att du mår bra när du lyssnar på den här låten, och att du känner att du kan skapa din framtid om du bara fortsätter att arbeta mot dina mål – ett litet steg i taget.”

Här är länken till releasen:

Youtube playlist link with all Melisha’s songs in the project

Spotify playlist with all songs