Ups and downs och förändring

Vi alla människor har ju ups and downs, jag brukar fokusera mycket på att vara tacksam för det jag har och får göra i livet så därför är det mycket ups nuförtiden.

Så har det såklart inte alltid varit. Väldigt mycket tvärtom faktiskt. Men nuförtiden är inte avgrunden där längre, det där svarta hålet av självförakt som jagat mig. Jag vet också att jag dragit till mig människor som varit väldigt negativa för mig. Relationer och sådant.

Ibland känner jag en släng av det där negativa som nuförtiden manifesterar sig i otålmodighet. När en vill så mycket på så kort tid. Tålmodighet är något jag fått lära mig genom åren.

På sista tiden har jag också känt att det är rätt så bra att bara vara. En har gått igenom väldigt mycket i livet som jag ändå har lärt mig av. Och är på en bra plats just nu. En kreativ plats.

Det finns så mycket jag vill uttrycka i musiken och så många samarbeten jag känner att jag vill ha och kan ha. Min studio bara väntar på dessa samarbeten. In the mean time jobbar jag på, med all kraft, lekfullhet och tacksamhet jag har. Det finns en plats för mig också som musikproducent på högre nivå, det vet jag. Det finns en plats för fler som jag. Och vi behövs!

Relationer då. Är så himla glad att jag är singel. Har inte haft relationer som jag känt varit positiva för mig. Börjat känna att jag inte passar i relation med någon och det får vara helt okej. Senaste relationen var också ett bevis på detta. Misstro, svartsjuka, kontroll, utbrott, alltså fullständig kaos. Jag kände inte mig respekterad för fem öre. Är jag arg för det ? Ja, jag tillåter mig vara det. Och så otroligt glad att jag slipper det där negativa. Så sjukt glad!

Jag har alltså inte träffat någon sedan dess och kommer nog inte göra det på en väldigt lång tid. Vill inte ge ut mitt hjärta igen. Jag behöver mitt hjärta själv för att vara hel. En av mina låtar handlar om det och den heter Heart Back – return to sender. En viktigt låt för mig och jag tror att många kan relatera till den.

Mitt senaste släpp heter Dragon mother och jag är så sjukt taggad inför att släppa den! Äntligen säger jag bara. Kommer blogga lite om den i nästa blogpost.

Lämna en kommentar